Capodanno Beef Club Milano
- Via Giovanni Boccaccio, 15, Milano, Milano, Italy
- 0251823951
#Descrizione
Beef Club è concepito per essere un luogo dove gli ospiti possono sentirsi a loro agio come a casa, mentre si immergono in un ambiente raffinato e curato. Il nostro obiettivo principale è celebrare la qualità della carne, offrendo piatti che combinano la tradizione con l’innovazione. Ogni taglio di carne è selezionato con la massima attenzione e preparato con maestria per garantire un’esperienza culinaria straordinaria. Vogliamo che ogni ospite possa gustare sapori familiari, rivisitati con la creatività del nostro chef, e sentirsi coccolato in un ambiente che unisce il calore dell’ospitalità domestica alla sofisticatezza della cucina gourmet.
- Locale ricercato e raffinato
- Ambiente elegante
- Per chi ama la carne
- Cucina gourmet
BEEF CLUB 2025
New Year's Eve
Menu
WELCOME APERITIF Our fried gnocco with smoked Black Angus flake on a bed of burrata cream
COLD STARTER Steak Tartare with herb-flavored bread slices
WARM STARTER Vegetable flan on a bed of Parmesan fondue, crispy smoked Black Angus and beetroot powder
FIRST COURSE Agnolotti del Plin with roast sauce and prized black truffle
MAIN COURSE Fillet of Bavarian Scottona cooked on the grill with a reduction of Barolo, pink peppercorns and rosemary, served with rustic truffled potatoes
DESSERT The Piedmontese Bonet with Amaretto di Saronno
... and after midnight..
The traditional Zampone with Castelluccio di Norcia Lentils
Water, Coffee and Limoncello of the house
120€ excluding wine
*children's menu on request at the price of 70€
- Locale ricercato e raffinato
- Ambiente elegante
- Per chi ama la carne
- Cucina gourmet
BEEF CLUB 2025
New Year's Eve
Menu
WELCOME APERITIF Our fried gnocco with smoked Black Angus flake on a bed of burrata cream
COLD STARTER Steak Tartare with herb-flavored bread slices
WARM STARTER Vegetable flan on a bed of Parmesan fondue, crispy smoked Black Angus and beetroot powder
FIRST COURSE Agnolotti del Plin with roast sauce and prized black truffle
MAIN COURSE Fillet of Bavarian Scottona cooked on the grill with a reduction of Barolo, pink peppercorns and rosemary, served with rustic truffled potatoes
DESSERT The Piedmontese Bonet with Amaretto di Saronno
... and after midnight..
The traditional Zampone with Castelluccio di Norcia Lentils
Water, Coffee and Limoncello of the house
120€ excluding wine
*children's menu on request at the price of 70€
Ecco 30 secondi di alcune delle canzoni che ascolterai sicuramente durante la serata
No products were found of this vendor!