Capodanno Jazz Cafe
- Corso Sempione 8, Milano, Milano, Italy
- 0233604039
#Descrizione
Scopri la sensazione unica di celebrare l’ultimo dell’anno, con una cena da star, dove in ogni momento, ti troverai immerso in uno show, accompagnato dalle colonne sonore cinematografiche che hanno ispirato intere generazioni. Il conto alla rovescia sarà il preludio di un party indimenticabile, dove i nostri dj’s saranno gli attori principali che vi accompagneranno fino a notte fonda. Entra nella wall of fame con il capodanno più esclusivo di Milano, diventa protagonista assoluto e celebra in una notte di gran galà l’arrivo del 2025.
- Locale ricercato e raffinato
- Ambiente elegante
- Cucina mediterranea gourmet e raffinata
- spettacoli hollywoodiani
JAZZ CAFE NEW YEAR'S EVE MENU 2025
ARRIVAL AT 8:30 PM
Welcome aperitif
STARTERS Truffle and parmesan gougère. Fin de claire oysters and scampi with their sauces. Tuna sashimi. Red shrimp, yellow cherry tomato and yuzu. Nighiri selection: wagyu and caviar & tuna and wasabi. Culatello di Zibello, focaccia, French butter with chives. Iberico ham with pan cristal, Manchego and pickles.
MAIN
Beef fillet, foie gras de canard, Robuchon mashed potatoes, beef jus with fine truffle.
Or
Amberjack fillet, crispy potatoes, beurre blanc sauce and chives.
To catch your breath Lemon and Grey Goose sorbet.
DESSERT
Three chocolate mousse, hazelnut ganache, meringues and gold dust.
Panettone with mascarpone cream and berries.
Late night... for those who can resist... Cotechino with lentils
€200
(Wine to pair included 1 bottle every 3 people) Water, coffee.
€200 (included 1 bottle every 3 people), water, coffee.
- Locale ricercato e raffinato
- Ambiente elegante
- Cucina mediterranea gourmet e raffinata
- spettacoli hollywoodiani
JAZZ CAFE NEW YEAR'S EVE MENU 2025
ARRIVAL AT 8:30 PM
Welcome aperitif
STARTERS Truffle and parmesan gougère. Fin de claire oysters and scampi with their sauces. Tuna sashimi. Red shrimp, yellow cherry tomato and yuzu. Nighiri selection: wagyu and caviar & tuna and wasabi. Culatello di Zibello, focaccia, French butter with chives. Iberico ham with pan cristal, Manchego and pickles.
MAIN
Beef fillet, foie gras de canard, Robuchon mashed potatoes, beef jus with fine truffle.
Or
Amberjack fillet, crispy potatoes, beurre blanc sauce and chives.
To catch your breath Lemon and Grey Goose sorbet.
DESSERT
Three chocolate mousse, hazelnut ganache, meringues and gold dust.
Panettone with mascarpone cream and berries.
Late night... for those who can resist... Cotechino with lentils
€200
(Wine to pair included 1 bottle every 3 people) Water, coffee.
€200 (included 1 bottle every 3 people), water, coffee.
Ecco 30 secondi di alcune delle canzoni che ascolterai sicuramente durante la serata
No products were found of this vendor!