Menady

Capodanno Menady

Offre un menù variegato che spazia dalla tradizione italiana a piatti internazionali, preparati con ingredienti freschi e di alta qualità.
  • Locale ricercato e raffinato
  • Ambiente elegante
  • Stupendo locale con personale eccellente
Il Menady Restaurant è un locale situato nel cuore di Milano, noto per la sua cucina raffinata e l'atmosfera elegante. L'ambiente è accogliente e sofisticato, ideale per un Capodanno speciale. Il servizio è attento e professionale, garantendo un'esperienza gastronomica memorabile.

2025 MENADY NEW YEAR'S EVE MENU

WELCOME: AMÉLIE OYSTER AND FLUTE OF CUVAGE BUBBLES

APPETIZERS FANTASY OF SCAMPI AND SPELT WITH CITRUS MARINATED SALMON TARTARE WITH TERIYAKI SAUCE SEA SALAD WITH CUTTLEFISH SQUID ROLLS FILLED WITH CREAM OF PEAS AND CARROTS CREAMED CODFISH MOUSSE ON CROSTINI

FIRST COURSES HALF PACCHERO WITH LOBSTER, CONFIT CHERRY TOMATOES AND BASIL OIL BORAGE RAVIOLI WITH BUTTER, SAGE AND NORCIA TRUFFLE

MAIN COURSE TUNA TATAKI WITH PISTACHIO AND VEAL SAUCE

PRE DESSERT APPLE SORBET

DESSERT PANETTONE WITH CHANTILLY CREAM DRIED FRUIT

MIDNIGHT TOAST 1 BOTTLE OF WINE FOR EVERY 3 PEOPLE (HOUSE SELECTION) 130 EURO PER PERSON

  • NEW YEAR'S EVE MENU 130 EURO PER PERSON
  • TABLE FOR THOSE ALREADY AT DINNER: 160 EURO WITH A BOTTLE OF CHAMPAGNE OR SPIRIT
  • POST-DINNER TABLE FOR 5 PEOPLE: 200 EURO WITH A BOTTLE OF CHAMPAGNE OR SPIRIT
  • SINGLE ENTRY FROM 11 PM: 20 EURO INCLUDING DRINK AND A FU-11E FOR THE MIDNIGHT TOAST
  • Locale ricercato e raffinato
  • Ambiente elegante
  • Stupendo locale con personale eccellente
Il Menady Restaurant è un locale situato nel cuore di Milano, noto per la sua cucina raffinata e l'atmosfera elegante. L'ambiente è accogliente e sofisticato, ideale per un Capodanno speciale. Il servizio è attento e professionale, garantendo un'esperienza gastronomica memorabile.

2025 MENADY NEW YEAR'S EVE MENU

WELCOME: AMÉLIE OYSTER AND FLUTE OF CUVAGE BUBBLES

APPETIZERS FANTASY OF SCAMPI AND SPELT WITH CITRUS MARINATED SALMON TARTARE WITH TERIYAKI SAUCE SEA SALAD WITH CUTTLEFISH SQUID ROLLS FILLED WITH CREAM OF PEAS AND CARROTS CREAMED CODFISH MOUSSE ON CROSTINI

FIRST COURSES HALF PACCHERO WITH LOBSTER, CONFIT CHERRY TOMATOES AND BASIL OIL BORAGE RAVIOLI WITH BUTTER, SAGE AND NORCIA TRUFFLE

MAIN COURSE TUNA TATAKI WITH PISTACHIO AND VEAL SAUCE

PRE DESSERT APPLE SORBET

DESSERT PANETTONE WITH CHANTILLY CREAM DRIED FRUIT

MIDNIGHT TOAST 1 BOTTLE OF WINE FOR EVERY 3 PEOPLE (HOUSE SELECTION) 130 EURO PER PERSON

  • NEW YEAR'S EVE MENU 130 EURO PER PERSON
  • TABLE FOR THOSE ALREADY AT DINNER: 160 EURO WITH A BOTTLE OF CHAMPAGNE OR SPIRIT
  • POST-DINNER TABLE FOR 5 PEOPLE: 200 EURO WITH A BOTTLE OF CHAMPAGNE OR SPIRIT
  • SINGLE ENTRY FROM 11 PM: 20 EURO INCLUDING DRINK AND A FU-11E FOR THE MIDNIGHT TOAST

Ecco 30 secondi di alcune delle canzoni che ascolterai sicuramente durante la serata

No products were found of this vendor!