Park Hyatt Milano

Capodanno Park Hyatt Milano

  • via Tommaso Grossi 1, Via Silvio Pellico 3 Milano, Milano, Italy
  • 0288211234
Le luci scintillanti, le decorazioni eleganti e un’atmosfera avvolgente accolgono i nostri ospiti in un’esperienza di festa. Celebriamo il Capodanno con un’attenzione particolare ai dettagli, creando momenti indimenticabili attraverso raffinate proposte culinarie e tradizioni festive rivisitate con un tocco di stile. Vi invitiamo a scoprire la gioia delle feste in un luogo dove l’eleganza incontra l’incanto della tradizione. Il PARK HYATT per Capodanno propone due distinti cenoni
  • Nella Sala Cupola dell'hotel
  • Nel Ristorante Pellico 3 dell'hotel
  • Locale lussuoso e raffinato
  • Magia di luci e addobbi
  • Menù stellato
The Park Hyatt Milano is an elegant boutique hotel located in the historic center of Milan, an ideal location, close to the city's main attractions. The 5-star hotel in Milan is close to the city's main points of interest, in fact it overlooks the famous Galleria Vittorio Emanuele II, a few steps from Piazza del Duomo, Teatro alla Scala or the Pinacoteca di Brera. Next to the Galleria Vittorio Emanuele is an 18th-century building, formerly a bank, now home to the Park Hyatt Milan. Designed by the American architect Edward Tuttle, trained in Paris, creator of the Aman resorts and the Park Hyatt Paris-Vendome, he gave this new type of hotel a Milanese imprint - where two styles meet, modern design with the elegance of the ancient Baroque school. The external facade of the building is the original one, while the interiors have been completely renovated. The furniture is based on classic materials, but the style is lively, modern and without ornaments. The hall and the adjacent “La Cupola” hall represent the heart of the hotel, the ceiling is a glass dome that recalls that of the Galleria Vittorio Emanuele.

NEW YER'S EVE 2025

December 31st 2024, 8.30 pm

MENU SALA CUPOLA

Patata Soffice, Battuto di Gamberi al Lime, Prezzemolo Soft Potato, Prawn Tartare with Lime, Parsley

Tortello di Mascarpone e Spinaci, Burro e Tartufo Nero Tortello filled with Mascarpone and Spinach, Butter and Black Truffle

Risotto allo Champagne, Bisque di Crostacei Champagne Risotto, Crustaceans Bisque

Mezzo Astice, Purè di Sedano Rapa, Burro Bianco al Sedano Half Lobster, Celeriac Purée, Celery Beurre Blanc

Filetto alla Wellington, Fondo di Arrosto Beef Wellington with Gravy

Mont Blanc Moderno Modern-Style Mont Blanc

Uva, Lychees, Panettone e Pandoro Grapes, Lychees, Panettone and Pandoro

Cotechino e Lenticchie dopo la Mezzanotte Traditional Cotechino with Lentils after Midnight

1 Bottiglia di Champagne ............. Per Coppia 1 Bottle of Champagne ............. For Couple

DJ – SET € 300 per persona / per person

Per informazioni e prenotazioni - For information or reservation: [email protected] – 02 88 21 12 36

***

MENU PELLICO 3

Calice di Champagne di Benvenuto Champagne Welcome Glass

Foglia di Shiso in Tempura, Levistico, Crème Fraîche e Uova di Brochet Affumicate Tempura Shiso Leaf, Lovage, Crème Fraîche and Smoked Brochet Eggs

Ostrica, Burro Bianco allo Champagne e Caviale Oyster, Champagne Beurre Blanc and Caviar

Capasanta, Porro Fondente, Tartufo Nero, Zabaione Salato Scallop, Tender Leek, Black Truffle, Salted Zabaione

Tortellini in Brodo leggermente Speziato Tortellini in lightly Spiced Broth

Riso Carnaroli Riserva San Massimo mantecato al Mascarpone, Riduzione di Civet Carnaroli Rice “Riserva San Massimo” creamed with Mascarpone, Civet Reduction

Astice Blu ai Carboni, Spinaci Giganti d’Inverno, Burro di Champignon, Salsa al Corallo d’Astice Bbq Blue Lobster, Giant Winter Spinach, Champignon Butter, Lobster Coral Sauce

Phitivier di Piccione e Foie Gras, Salsa al Porto Rosso Pigeon and Foie Gras Phitivier, Red Port Sauce

Torta di Rose e Gelato alla Vaniglia Rose Cake and Vanilla Ice Cream

Piccola Pasticceria, Uva, Lychees, Panettone e Pandoro Petit Four, Grapes, Lychees, Panettone and Pandoro

Cotechino e Lenticchie presso La Cupola Lounge dopo la Mezzanotte Traditional Cotechino with Lentils at La Cupola Lounge after Midnight

€ 460 per persona / per person

Per informazioni e prenotazioni / For information or reservation: [email protected] – 02 88 21 12 36

Sala Cupola Dinner €300 per person Pellico 3 Dinner €460 per person
  • Locale lussuoso e raffinato
  • Magia di luci e addobbi
  • Menù stellato
The Park Hyatt Milano is an elegant boutique hotel located in the historic center of Milan, an ideal location, close to the city's main attractions. The 5-star hotel in Milan is close to the city's main points of interest, in fact it overlooks the famous Galleria Vittorio Emanuele II, a few steps from Piazza del Duomo, Teatro alla Scala or the Pinacoteca di Brera. Next to the Galleria Vittorio Emanuele is an 18th-century building, formerly a bank, now home to the Park Hyatt Milan. Designed by the American architect Edward Tuttle, trained in Paris, creator of the Aman resorts and the Park Hyatt Paris-Vendome, he gave this new type of hotel a Milanese imprint - where two styles meet, modern design with the elegance of the ancient Baroque school. The external facade of the building is the original one, while the interiors have been completely renovated. The furniture is based on classic materials, but the style is lively, modern and without ornaments. The hall and the adjacent “La Cupola” hall represent the heart of the hotel, the ceiling is a glass dome that recalls that of the Galleria Vittorio Emanuele.

NEW YER'S EVE 2025

December 31st 2024, 8.30 pm

MENU SALA CUPOLA

Patata Soffice, Battuto di Gamberi al Lime, Prezzemolo Soft Potato, Prawn Tartare with Lime, Parsley

Tortello di Mascarpone e Spinaci, Burro e Tartufo Nero Tortello filled with Mascarpone and Spinach, Butter and Black Truffle

Risotto allo Champagne, Bisque di Crostacei Champagne Risotto, Crustaceans Bisque

Mezzo Astice, Purè di Sedano Rapa, Burro Bianco al Sedano Half Lobster, Celeriac Purée, Celery Beurre Blanc

Filetto alla Wellington, Fondo di Arrosto Beef Wellington with Gravy

Mont Blanc Moderno Modern-Style Mont Blanc

Uva, Lychees, Panettone e Pandoro Grapes, Lychees, Panettone and Pandoro

Cotechino e Lenticchie dopo la Mezzanotte Traditional Cotechino with Lentils after Midnight

1 Bottiglia di Champagne ............. Per Coppia 1 Bottle of Champagne ............. For Couple

DJ – SET € 300 per persona / per person

Per informazioni e prenotazioni - For information or reservation: [email protected] – 02 88 21 12 36

***

MENU PELLICO 3

Calice di Champagne di Benvenuto Champagne Welcome Glass

Foglia di Shiso in Tempura, Levistico, Crème Fraîche e Uova di Brochet Affumicate Tempura Shiso Leaf, Lovage, Crème Fraîche and Smoked Brochet Eggs

Ostrica, Burro Bianco allo Champagne e Caviale Oyster, Champagne Beurre Blanc and Caviar

Capasanta, Porro Fondente, Tartufo Nero, Zabaione Salato Scallop, Tender Leek, Black Truffle, Salted Zabaione

Tortellini in Brodo leggermente Speziato Tortellini in lightly Spiced Broth

Riso Carnaroli Riserva San Massimo mantecato al Mascarpone, Riduzione di Civet Carnaroli Rice “Riserva San Massimo” creamed with Mascarpone, Civet Reduction

Astice Blu ai Carboni, Spinaci Giganti d’Inverno, Burro di Champignon, Salsa al Corallo d’Astice Bbq Blue Lobster, Giant Winter Spinach, Champignon Butter, Lobster Coral Sauce

Phitivier di Piccione e Foie Gras, Salsa al Porto Rosso Pigeon and Foie Gras Phitivier, Red Port Sauce

Torta di Rose e Gelato alla Vaniglia Rose Cake and Vanilla Ice Cream

Piccola Pasticceria, Uva, Lychees, Panettone e Pandoro Petit Four, Grapes, Lychees, Panettone and Pandoro

Cotechino e Lenticchie presso La Cupola Lounge dopo la Mezzanotte Traditional Cotechino with Lentils at La Cupola Lounge after Midnight

€ 460 per persona / per person

Per informazioni e prenotazioni / For information or reservation: [email protected] – 02 88 21 12 36

Sala Cupola Dinner €300 per person Pellico 3 Dinner €460 per person

Ecco 30 secondi di alcune delle canzoni che ascolterai sicuramente durante la serata

No products were found of this vendor!