Capodanno Villa Campari
- Via Campari 23, Sesto San Giovanni, Milano, Italy
- 0222471108
#Descrizione
Ti invitiamo a trascorrere una serata indimenticabile in compagnia di amici e parenti, immersi in un’atmosfera raffinata ed elegante. Festeggia l’arrivo del nuovo anno con noi al ristorante Villa Campari! Ristorante storico di Sesto San Giovanni, sorto su quella che era l’antica dimora della famiglia Campari, l’omonima Villa è un luogo nel quale trascorrere il Capodanno circondati da un’atmosfera unica, quella che solo un brand celebre e importante come Campari sa creare.
- Locale ricercato e raffinato
- Atmosfera carica d'arte e storia del brand
- Cucina internazionale gourmet e raffinata
NEW YEAR'S EVE MENU CAMPARI
€110 per person
Welcome aperitif American with dried Ricotta cheese, turmeric and salmon eggs
Starter Smoked sturgeon sashimi, Normandy salted butter, dill oil and crispy homemade bread Red prawn carpaccio, mint citronette, burrata stracciatella in cream and coffee powder
First course Carnaroli riserva San Massimo, vanilla and lemon manteccto, roasted ocean scallop nut and toasted macadamia nuts
Second course Grilled turbot, its reduction with Provençal herbs, Jerusalem artichoke puree whipped with butter and crispy baby fennel
Let's get ready for dessert Mandarin sorbet
Dessert Salted peanut ingot, caramel cream and dark chocolate
Coffee
White wine: Sauvignon Kaltern (BOTTLE EVERY 3 PEOPLE)
Red wine: Kalterersee Classico Superiore (Alto Adige)
Let's get the party started After midnight, the traditional cotechino Edoardo Gamba selection with lentils scented with rosemary
- Locale ricercato e raffinato
- Atmosfera carica d'arte e storia del brand
- Cucina internazionale gourmet e raffinata
NEW YEAR'S EVE MENU CAMPARI
€110 per person
Welcome aperitif American with dried Ricotta cheese, turmeric and salmon eggs
Starter Smoked sturgeon sashimi, Normandy salted butter, dill oil and crispy homemade bread Red prawn carpaccio, mint citronette, burrata stracciatella in cream and coffee powder
First course Carnaroli riserva San Massimo, vanilla and lemon manteccto, roasted ocean scallop nut and toasted macadamia nuts
Second course Grilled turbot, its reduction with Provençal herbs, Jerusalem artichoke puree whipped with butter and crispy baby fennel
Let's get ready for dessert Mandarin sorbet
Dessert Salted peanut ingot, caramel cream and dark chocolate
Coffee
White wine: Sauvignon Kaltern (BOTTLE EVERY 3 PEOPLE)
Red wine: Kalterersee Classico Superiore (Alto Adige)
Let's get the party started After midnight, the traditional cotechino Edoardo Gamba selection with lentils scented with rosemary
Ecco 30 secondi di alcune delle canzoni che ascolterai sicuramente durante la serata
No products were found of this vendor!